Sunday, June 28, 2009

2 minggu sdh

okay buat pengetahuan smua aku latihan mengajar d smk weston
aku mula mengajar pada 15 hb jun itu hari...
1st day ok trus ajar stdnt tanpa pa2 persediaan lagi tu...
almaklumlah sangka ni 1st day kena bagi taklimat2 jak la...
rupanya trus masuk kelas jg...
sdh la tu sbjct yg aku ajar tu aku langsung tidak pernah belajar dulu...
iaitu sivik dan kewarganegaraan...tp terima jak la kan...

tp tula 1st2 ajar punyalah binggung2...
tp setelah beberapa hari ni mcm biasa sdh plak ckit2...
mcm cikgu jg plak aku rasa.....
okay stdnt pun okay2...wlupn ada yg mmg sangatlah nakal...
tp okay la jg teda yg jahat org bilang.....

bsuk start sdh mggu ke 3 aku sbgai cikgu lagi...
riso jg ni klu penyelia aku dtg secara tiba2...
ni la klu bleh mereadykan diri ni awal2....
pa2 pun aku mmg agak bersemangat la jg...
coz dpt sesuaikan diri sdh la...
padahal dlu aku ndak dpt imagine diri klu jd cikgu sdh...
pa2 pun aku happy sdh skrg...HAPPY~~~~

1 comment:

kilique said...

awan..!! ganbatte ne..!!!

berusaha la kita mnjadi guru yg berjaya.. haha..