Saturday, January 17, 2009

harap teda yg membaca

ni post aku mau cakap pasal kawan2 aku...
boring apa bleh buat....
knapa aku kawan dgn dorg...
hrp dorg tidak baca la nnt dorg minta puji tau sakit hati nnt

ramai org cakap aku jenis yg terlalu berterus terang main lepas jak cakap no cover2 line punya...
so ada la jg yg terasa hati tu....so minta maaf jak la sepa yg terkena. aku mau cakap kawan2 aku yg ada di ums jak la....

trus terang jak la aku sayang smua kawan2 aku....ahakz...muntah plak aku menulis ni, benda pa2 pun tulis jak la kan....

bah baca pendapat aku tentang kwn2 aku ni....

roNn aka boron - baik, ndak berkira sangat, mukanya muda dri aku(tensionnya aku), pendiam tp klu sepa kamceng ma dia kenalla 2....ndak mau memuji2 lagi..nnt dia bangga 2...

arid - kenal dri m3x lagi tp pas msk ums baru strt rapat....pemalu dan mcm ndak cnfdnt dgn diri sendiri(itu dulu), tp skrg mmg banyak berubah la. org yg sentiasa aku bawah berprgrm. hampir smua prgrm yg aku join dia pasti ada 2....slalu pancitkan tayar motornya...banyak kenangan la....cuma skrg dia jrg sdhla bawah aku...tension ni.....

Zahrin kun - 1st time macam ganas ni..punyalah...tp rupanya dia ni org yg senang ko bawah bergila2 hahahahaha....tp kdg2 cepat gak emo...adeii...sometime bleh buat org takut....klu dia senyum dia comel hahahaha...next.....

sepa lagi haa aku mau cakap...

mai - cpt panas ni tp baik orgnya.....mai2....tp bleh jadi leader yg baik....

kilik - dia ni baik slalu mau menolong...seseorng yg pendiam...jeles dia terer jepun...ahakz

pie n pjul - ni 2 org ni housemate aku...pandai buat psiko org...pandai nyanyi klu aku ada hahahahaha...bah k-box bah kita

vitty - urmmm...susah mau describe...baik jak kali smuanya...rajin..chewah

dish - aku suka dgn budak ni...gaya dia la...ndak ayu rock2 ckit....tp cumel...ahakz..yg penting dia open minded.

mmbr2 segerak borneo - oleh sebab dri 1st lagi kbyknya so mcm aku rapat dgn dorg ni smua....ramai yg gila2, lucu2, open minded, gila kerja, trutamanya yg slalu2 duduk di bahagian blakang...mmg gila, lucu, lucah la kamu ni smua...aku jak yg baik disitu...ahakz

6 comments:

mai said...

cepat panas??? aku ka yg ko ckp awan???? huhuhuhu... mungkin la aku ni cepat panas + suka marah2... tp aku dak berniat pun... heee...

Vitty Fung said...

haha baik sgt la aku ni kan wan..

my name is dish said...

awan..trime kaseh kerana memuji aku..ko la ajk teknikal paling tinggi yang aku pernah jumpa

DaRk_SiDe said...

ya la...sepa lagi ajk yg ko kenal tggi dri aku...ko kenal c boron jak kali 2

DaRk_SiDe said...

to vitty..yola 2...
bah sdh aku memuji 2...
bila lagi mau blanja aku...
hihihihi....

to mai: alalala mai...mmg pun...ahakz...
tp ndak pa bah mai memahami jg kami 2...adeiiii

JJ said...

komen psl sy mana, wahai adik .... ??